Imi doresc un Skateboard electric

Desi nu mai sunt un copil, imi place foarte mult si acum jucariile, bineinteles nu sa ma joc cu ele dar sa le vad, sa le admir si sa le iau pentru copii mei. Jucariile sunt foarte importante pentru diverse abilitati de dezvoltare, bineinteles nu toate. De ceva timp incoace am pus ochii pe o ” jucarie ” foarte frumoasa dar din pacate prea scumpa pentru mine, este vorba despre un Skateboard electric.

Untitled 1

Acest skateboard electric are un pret putin cam piperat pentru salarile noastre din Romania dar poate vreodata voi reusi sa imi indeplinesc acesta dorinta si sa mi-l cumpar, vreau sa va spun cate ceva despre el. Il poti folosi pentru a te deplasa in oras, este o noua tendinta in deplasare si atrage toate priviriile, este foarte atractiv. A devenit foarte cunoscut in toata lumea, tot mai multa lume il foloseste in mediul urban pentru deplasare, este folosit ca mijloc de transport si este confectionat dintr-un material de mare calitate,impiedica patrunderea apei sau a prafului in interior,  este foarte rezistent si  pentru a suporta orice socuri mecanice, carcasa are un material foarte rezistent pentru a nu se poate deforma.

Deoarece este facut pentru a merge pe mai multe suprafete , rotile au fost facute sa aiba o aderenta foarte mare si sa fie foarte rezistente si de mare calitate. Fiecare roata are cate un motor, aceste motoare nu lasa ca praf sa ajunga inauntru si bineinteles nu exista nici un risc ca ele sa se blocheze, motoare au fost testate pentru a fi cat mai puternice si rezistente ani la rand.  Motoarele sunt 100% electrice nu reprezinta nici un risc pentru mediul inconjurator. 
Contine o baterie Samsung, durata de incarcare este cuprins intre 2-3 ore, temperatura de lucru este cuprinsa intre -15 grade si -50 grade iar temperatura de incarcare intre 0-40 grade.
Imbina stiinta cu tehnologia, este un skateboard electric de ultima generatie si nu oricine il poate avea. Este foarte bun pentru deplasarea in parc sau pe strada, iar cu timpul va fi tot mai cunoascut si folosit in toata lumea. Cu siguranta te poti stecura de strazile mai inguste sau mai aglomerate, vei fi invidiat cu o asemenea comoara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s