Suport clienti de la Flanco

Se intampla uneori sa avem nevoie de cateva informatii in plus despre un magazin online sau chiar si fizic,sau chiar un produs anume care ne intereseaza si vrem sa stim cat mai multe detalii despre el, dar este foarte tarziu sau este weekend.

Flanco ne vine in ajutor cu #suportclientinonstop si promit sa ne raspunda fiecarui client in maxim 40 de secunde de la apelare, 24 h din 24, 7 zile pe saptamana. Astazi fiind 15 August si o zi libera legala m-am hotarat sa apelez la call center sa aflu cat mai multe detalii despre garantia produselor achizitionate. Am ramas surprins ca apelul meu a fost preluat mai repede decat m-am asteptat fiind o zi libera cand toata lumea este acasa si sarbatoreste ziua de Sf Maria. Un operator a preluat apelul in mai putin de 40 de sec si ma ajutat cu o informatie pe care multi ar trebui sa o stie. Haide-ti sa vedeti si voi ce mi sa spus, am intrebat despre garantia produselor.

Atunci cand achizitionez un produs este foarte important sa stiu toate detaliile si despre garantie . Poti avea garantie all inclusive oferita de #flanco sau garantie tehnica oferita de catre producator. La o garantie all inclusiv primesti produsul functional in 5-10 zile lucratoare, iar la o garantie tehnica durata de reparatii poate dura pana la 15 zile, in cazul in care un produs nu mai poate fi reparat primesti unul nou la schimb .

Pentru mai multe detalii apelati cu incredere suportclientinonstop la unul din numerele de telefon 037.447.71.00 sau 021.203.81.70 oricand si la orice ora iar un operator va sta la dispozitia voastra.

Sa aveti o seara placuta si felicitari flanco pentru rapiditate si seriozitate.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s